leek-bouwbedrijf-heilooBouwbedrijf Leek is een enthousiast en veelzijdig familie bedrijf dat al sinds 1932 bestaat. Daarom inmiddels een begrip in Heiloo en omstreken. Op dit moment is het bedrijf van Willem Leek de kleinzoon van de oprichter van het bouwbedrijf.

Door jarenlange ervaring en de juiste opleiding is het bouwbedrijf in staat vele bouw en renovatie werkzaamheden uit te voeren. Bouwbedrijf Leek werkt met een team van uiterst gemotiveerde vak mensen die hun vak goed beheersen. Ook werkt Willem zelf dagelijks op locatie waardoor het bouwproces snel en soepel verloopt. Zo kunnen we de kwaliteit bereiken waar bouwbedrijf W Leek voor staat!

In de loop der jaren hebben we een netwerk van leveranciers en onderaannemers geselecteerd op de volgende criteria:
Kwaliteit, prijs en klantvriendelijkheid.

Bedrijfs profiel

Vanaf het eerste contact onderhoud ik zelf het contact met de opdrachtgever. Ik ben hierdoor direct aanspreekbaar met als doel meedenkend en adviserend tot een optimaal resultaat te komen.

Alle kozijnen en deuren worden vervaardigd in een moderne timmerfabriek en zijn voorzien van het komo keurmerk en het politie keurmerk veilig wonen. Tevens hebben wij zelf een werkplaats op industrieterrein De oude werf in Heiloo, waar we bouw onderdelen kunnen pre fabriceren.