Verbouwen, renoveren of een complete nieuwbouw, vrijwel alles is mogelijk met bouwbedrijf Heiloo W. Leek. Ons bedrijf bestaat al sinds 1932 en weet ieder project tot een goed einde te brengen. We staan bekend om de ruime ervaring en vooral om goed opgeleide mensen. U vindt bij ons geen arbeiders zonder opleiding of degelijke kennis, maar alleen vakmannen. Bouwbedrijf Heiloo W. leek wordt al door de derde generatie geleid naar nieuwe successen. Willem Leek is de achterkleinzoon van de oprichter en helpt dagelijks mee om het gewenste resultaat neer te zetten.

Van klein project tot een complete verbouwing.

Bouwbedrijf Heiloo W. leek kan u werkelijk overal mee helpen dankzij de jarenlange ervaring in de bouw. Zelfs voor een kleine verbouwing in de buurt draait het bouwbedrijf zijn hand niet om. Door de uitgebreide ervaring is geen klus te groot, maar kunnen ook kleine klussen vakkundig worden uitgevoerd. U kunt zo de complete renovatie van uw woning in handen geven van bouwbedrijf Heiloo W. Leek.

Wij helpen u tevens met een nieuwbouw project

Naast het realiseren van bestaande bouw kan Bouwbedrijf Heiloo W. Leek u tevens helpen met het renoveren van een nieuwbouw project. Zodra de nieuwe woning wordt opgeleverd kunnen de mannen van Willem Leek naar binnen. Samen helpen ze de woning bewoonbaar te maken volgens uw wensen en dromen. Uw droomhuis is misschien net gebouwd, maar het eind resultaat is pas echt een droom die uitkomt. Door uw wensen samen te bespreken weet u zeker dat het eind resultaat precies is zoals u het ooit in gedachten had.

Ook uitzoeken van nieuw interieur en styling bij bouwbedrijf Heiloo W. Leek

Een bouwbedrijf dat meedenkt over de inrichting van uw woning is natuurlijk prachtig. Zo kan de interieur en styling niet alleen vormgegeven worden, maar ook direct gebouwd. Het resultaat is uniek en speciaal voor u gebouwd. Bouwbedrijf Heiloo W. Leek zet hiermee een prachtige stap naar een nieuwe inrichting. Maar vooral naar een inrichting die niemand anders heeft en uniek voor u gebouwd is. Maak samen met Willem Leek de eerste stappen naar een nieuw interieur in uw pas gerenoveerde woning.